2019 - RC Truckers Limburg

Ga naar de inhoud
Show 24-11-2019

Het was de laatste rijdag van het jaar bij Rc truckers Limburg. We hadden veel bekijks en er was veel te doen op de baan. Hopelijk volgend jaar weer een jaar vol geweldige rijdagen.
Show 27-10-2019

Vandaag was er een slanke gelegenheid om de baan te ontwerpen. We kregen veel plaats in de breedte, maar iets minder dan anders in de diepte. Tevens was dit verdeeld over baan gereed was, zagen we dat dit een geweldig apart parcours was. Van de ene hal zag je het andere gedeelte niet. Later op de middag werd het licht in de hal uitgedaan om iedereen kennis te laten maken met de ervaring van nachtrijden in de RC wereld. Dit was een geweldige happening.
Show 29-09-2019

Vandaag was het weer zover dat onze leden met diverse aangemelde gastrijders een gezellig parcours ter beschikking hadden. Er waren weer diverse nieuwe vrachtauto's en combi's te zien. Enkele problemen met de electronica werden vandaag verholpen, zodat iedereen zijn of haar apparatuur kon gebruiken.
Show 01-09-2019

Ondanks dat we met minder leden waren, dit i.v.m. vakanties, was de baan en de lol niet minder. Er zijn weer diverse mogelijkheden besproken die, zoals het er nu naar uit ziet, volgend jaar op de baan zichtbaar zullen worden. Tot dan is het een leuke verrassing.
Show 21-07-2019

Weer een gezellige dag bij de Nora in Maaastrcht.
Onze baan was weer volledig aangekleed ondanks dat enkele leden op vakantie waren. Er werden weer plannen gemaakt voor verdere ontwikkelingen wat we over enkele maanden weer op de baan zullen zien. Vele leuke ideeën werden geopperd. Nu wachten totdat deze werkelijkheid worden.
Show 23-06-2019

Deze dag was eveneens bij NORA te Maastricht.
Het was eens een andere rijdag dan dat we gewend waren. Door privé omstandigheden waren diverse personen, welke altijd baanvullende attributen meebrengen, niet in de gelegenheid om te komen.
Hierdoor is het traject aanzicht somberder dan we gewend waren.
Maar desalnietemin hebben we ons kostelijk geamuseerd.
Show 31-03-2019

Deze dag was weer een vervolg bij NORA te Maastricht.
Als elke rijdag dit jaar zo wordt als deze vandaag, dan mogen we als RC Truckers Limburg in onze handen klappen. Zoals we gewend zijn van de leden, pakt dit fantastisch uit. Iedereen heeft begrip voor elkaar. Zelfs de vele bezoekers mogen we bedanken, omdat ook zij hun steentje bijdragen aan de geweldige zondag middag, die wij als leden hebben mogen beleven.
Dank jullie allen!
Show 23/24-02-2019

Deze twee dagen waren we uitgenodigd door "Racing Arena Limburg" op de Nusterweg 66 in Sittard.

Op hun formule 1 baan hebben wij een show gegeven met medewerking van "Modelltruckfreunde Aachen". Onze banen zijn qua uitvoering gelijk en kunnen dan ook zonder enig verschil samen worden gevoegd. Om 07:30uur begonnen we met de opbouw. Nadat we de wegen, volgens een van te voren uitgetekende baan, hadden uitgelegd, begonnen we met het opbouwen van de gebouwen en het landschap. Tevens waren ook RC rijders van "Inter Limburg Riemst" en "Modelbouw Club Zuid Limburg" aanwezig. Daarnaast hadden we nog vele gastrijders die van deze gelegenheid zeker gebruik wilden maken om met ons samen deze show aan het publiek te geven. Met meer dan 50 chauffeurs is het geweldig om samen te rijden. Door het grote aantal waren er steeds trucks aan het rijden, wat het voor de bezoeker interessant maakte. Nadat we zondagavond de banen hadden opgeruimd, mogen we zeker naar een geslaagd weekend terug kijken. Het was geweldig.

We willen dan ook iedereen bedanken die dit weekend tot een geweldig feest heeft gemaakt en hopen dat we mekaar vaker terug zullen zien bij dergelijke happenings.
Show 20-01-2019

Vandaag was de baan verdeeld over 2 hallen, in de breedte. Hierdoor was er een lang parcour ontstaan. De vele bezoekers vonden de opstelling mooi overkomen. Tevens waren er meer gastrijders dan de afgelopen keren. Door de gastrijders en de bezoekers konden we onze verhalen, uitleggen en eventuele oplossingen voor storingen vele malen doorgeven. Het was een hele mooie ontspannende zondag, onze dank aan iedereen.
Terug naar de inhoud